HTML

Regus iroda berles, trukkok, atveresek

Figyelmeztetés azoknak, akik irodát szeretnének bérelni: ne a REGUS-nál tegyétek, vagy ha mindenképpen ezt szeretnétek, akkor legyetek tisztában a kisbetűkkel. Nagyon kicsik...:-(

Friss topikok

Regus iroda nem kis átveréssel

2012.08.24. 15:55 FairPlay

Kedves Olvasóm, REGUS iroda iránt érdeklődő,

Ha épp irodát keresel, akkor tudok segíteni, Abban, hogy mit és kit ne keress. A céget úgy hívják, hogy REGUS. Rejtélyes honlap, transzparens árak nélkül. Beetetés kedvezményekkel google hirdetésben, majd személyesen is. Szerződéskötés, depozit kifizetés megtörténik. Havi díj befizetés megtörténik. Távozás megtörténik.

Az élet persze nem ilyen szép...

Természetesen egyszer csak (kiköltözéskor) megjelennek a rejtett költségek, amelyekről elfelejtettek tájékoztatni... Három havi tartózkodás után ezek összege majdnem kéthavi bérlet díját teszik ki!!! Szóvá teszem, hogy ezzel valami nem stimmel. Olyasmiért kellene fizetnem 150.000 Ft-ot pld, hogy 3 hónapig továbbítják a leveleket új címemre, amit én nem kértem, nem akarok igénybevenni, főleg, hogy senki nem is ismerte a címünket, és nem levelezünk senkivel, csak mobil telefont használunk.

A depozit és a kifizetett havidíj összege együtt gyakorlatilag a bérleti díjat fedezi, az igénybevett tárgyalót, a belépőkártyákat pedig természetesen hajlandó vagyok kifizetni. De ez nem elég nekik, most épp többszázezer forintot követelnek...

Ahelyett, hogy kijavítanák a szerződésüket, Angliából hivogatnak, angol behajtó céget küldenek rám. Már most több menedzsment idő ment el arra, hogy egy hibás gyakorlatot igazoljanak, ahelyett, hogy bocsánatot kérjenek és mielőbb rendezzük az ügyet.

Egészen elképesztő, hogy ezek a cégek meg tudnak élni...lehet haszon jócskán a szolgáltatásukon...

Az ÁSZF-ben utalnak homályosan a Házszabályban található árakra, de azt meg nem küldik el akkor, amikor szerződést kötsz, csak a 6 pontos mini betűvel íródott ÁSZF-et...Még printelve, szemüvegben is alig lehet olvasni.

A behajtó cég természetesen ismeretlen számról hív, majd tőlem kérdezi az e-mail címemet, a régit tudják, amit már két hónapja lecseréltem a REGUS tájékoztatása mellett.

Részletek hamarosan...már sejtem, hogy újabb nyalánkságok várhatóak azok számára, akik nyomon követik a szélhámos cégeket, termékeket.

Üdv

Egy REGUS áldozat

1 komment

Címkék: trükkök átverés iroda bérlés regus

A bejegyzés trackback címe:

https://regusiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr254729793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FairPlay 2012.08.27. 13:34:15

Miután az előző címemre küldtek egy levelet, majd felhívott egy angolul beszélő uriember, és lediktáltatta velem az adataimat:-(, azóta teljes csend...Semmi levél, semmi telefon hívás, semmi szándék az egyeztetésre...Egész elképesztő!
süti beállítások módosítása