HTML

Regus iroda berles, trukkok, atveresek

Figyelmeztetés azoknak, akik irodát szeretnének bérelni: ne a REGUS-nál tegyétek, vagy ha mindenképpen ezt szeretnétek, akkor legyetek tisztában a kisbetűkkel. Nagyon kicsik...:-(

Friss topikok

Amikor az "adós" támogatja a behajtót...

2012.09.02. 01:25 FairPlay

Nemrég felhívott megint egy angolul beszélő úriember a behajtó cégtől,és elkérte még egyszer a mail címemet, amit pár hónapja a REGUS már tud...Létezik, hogy ennyire nincs információ áramlás a behajtó és megbízó között? Lebetűztem neki, megérkezett levelük, elküldtem ugyanazt a választ, amit már a REGUS egyik helyi helytartójának elküldtem. Gondolom, most jönnek a szuper jogi érvek, kíváncsian várom, hogy az angol jog alapján elítéljenek egy tisztességtelen cég üzleti gyakorlata miatt. Természetesen erre az esetre is megvan az elképzelésem, a Greenpeace-től sokat lehet tanulni..

1 komment

Címkék: iroda bérlés Regus irodabérlet Regus iroda tisztességtelen cégek átverés klub

A bejegyzés trackback címe:

https://regusiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr114746744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FairPlay 2012.09.02. 01:29:35

Szerencsére sok iroda van még Budapesten...
süti beállítások módosítása